We noticed that you may be viewing hungary.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Presented by
  • Larisa Melnikova
  • Get wholesale pricing
  • Save 20% or more
  • Free shipping on orders from 125€ or more. Consult shipping conditions.

A Loyalty Program egy havonta, automatikus módon leadott rendelés, amelyre a lent olvasható felhasználási feltételek érvényesek.

  1. 1. A Loyalty Programra történő jelentkezés a weboldalon (www.4life.com) keresztül vagy a 4Life telefonos applikáció révén lehetséges. A Hűségprogramhoz kapcsolatos ügyintézés telefonos hívás révén nem lehetséges. Ez alól kivételt jelentenek azon partnereink, akik nem rendelkeznek internetes elérhetőséggel, ők az Ügyfélszolgálat telefonos vonalának hívásával kérhetik a Loyalty Programhoz kapcsolódó ügyintézést. Ebben az esetben, összhangban az Általános Adatvédelmi Szabályzatunkkal (GDPR), csak a 4Life számla tulajdonosa végezheti el a regisztrációt és a szükéges módosításokat.
  2. 2. A 4life.com weboldalon vagy a 4Life telefonos applikáción keresztül a Loyalty Programhoz kapcsolódó fel- és leíratkozás bármikor megtehető.
  3. 3. A Loyalty Programban részt vevő Partnereink és Kiemelt Ügyfeleink Hűségpontokat kapnak a rendelés értékének 15%-ban, amelyeket az elérhetőség függvényében szabadon válthatnak be termékekre.
  4. 4. Partnereink és Kiemelt Ügyfeleink abban az esetben kaphatnak és válthatnak be Hűségpontokat, ha a havi Hűségprogram rendelésük eléri az 50 LP-t.
  5. 5. A Loyalty Pontok a megszerzésüktől számított egy év múlva lejárnak. Például, a január 1-én szerzett Loyalty Pontok érvényessége a következő év január 1-én jár le.
  6. 6. Legkésőbb a hónap 20. napjáig kifizetett, legalább 150 LP értékű Loyalty Program rendelések esetén 35 Bónusz Loyalty Pont kerül hozzáadásra. A Fast Start Pack-ot tartalmazó Loyalty Program rendelések esetében 55 Bónusz Loyalty Pont szerezhető az eredeti 35 Bónusz Loyalty Pont helyett. A Bónusz Loyalty Pontok a következő hónap első napján jelennek meg a felhasználó oldalán. A Bónusz Loyalty Pontok az új Kiemelt Ügyfél regisztrációjának első hónapjában nem, hanem a második hónaptól kezdődően szerezhetők meg (amikor a Kiemelt Ügyfél teljesíti a 150 LP-s Loyalty Program követelményt).
  7. 7. A vállalat, a raktárkészlet függvényében, fenntartja a jogot a hónap ingyenes bónusztermékének előzetes kommunikáció nélküli megváltoztatására.
  8. 8. A Loyalty Program rendelésben szereplő termékek a weboldalon keresztül változtathatók meg, legkésőbb 48 órával a Loyalty Programhoz rendelt időpont előtt. E határidő után a szállítási cím, a szállítási mód, a csomag tartalma és a beváltott termékek változtatására nincs lehetőség.
  9. 9. Partnereink és Kiemelt Ügyfeleink a hónap 1. és 20. napja között szabadon választhatják ki a Loyalty Program rendelés napját. A társaság azonban fenntarthatja a jogot arra, hogy kivételes esetekben letiltja egyes napok elérhetőségét.
  10. 10. Bizonyos napokon, működési korlátozásokkal összefüggésben, a Loyalty Program rendelések kiszállítása később történhet meg.
  11. 11. A Loyalty Program rendeléseket a rendszer automatikusan hozza létre, és ezért csak VISA vagy Mastercard bankkártyával fizethetők ki.
  12. 12. Új Partnereink és Kiemelt Ügyfeleink minden első havi rendelésük révén – a meghatározott korlátok szerint - szerezhetnek Hűségpontokat, ha az új Partnereink vagy Kiemelt Ügyfeleink az első hónap végén regisztrálnak a Hűségprogramba. Az első hónapot követően csak a Hűségprogram rendelések generálnak Hűségpontokat.
  13. 13. A Hűségpontok megszerzésének feltétele a Loyalty Program rendelés sikeres kifizetésének megerősítése. Ha a Loyalty Program rendelést visszaszállítják, a rendeléshez rendelt Hűségpontok elvesznek és azok nem állíthatók vissza.
  14. 14. A Loyalty Programhoz korábban csatlakozott Partnerek és Kiemelt Ügyfelek a következő hónap első napjától kezdve felhasználhatják a Loyalty Pontjaikat.
  15. 15. A Loyalty Programhoz csatlakozó új Partnerek és Kiemelt Ügyfelek a következő hónap első napjától kezdve felhasználhatják a Loyalty Pontjaikat.
  16. 16. A Hűségpontok maximálisan elérhető havi összege 75 LP.
  17. 17. A Loyalty Program rendelések két hónappal eltolhatók.
  18. 18. A Hűségpontok nem válthatók készpénzre és nem ruházhatók át más személyre.
  19. 19. A Hűségpontok beváltása egyedi termékek esetében lehetséges, promóciók esetében erre nincs lehetőség.
  20. 20. A piacra újonnan bevezetett termékek nem használhatók Hűségpontok beváltására a bevezetéstől számított 6 hónapon belül.
  21. 21. A Hűségpontok beváltására legkésőbb 48 órával a rendelés beállított időpontja előtt, a weboldal (www. 4life.com) vagy a 4Life telefonos applikáció segítségével lehetséges.
  22. 22. Az összegyűjtött Hűségpontok beváltása révén rendelt termékek a következő Loyalty Program rendeléssel kerülnek kiszállításra.
  23. 23. A Hűségpontok beváltásával hozzáadott termékek nem szállíthatók vissza vagy cserélhetők ki más termékre.
    A Hűségpontok beváltásához kapcsolódó rendelések esetén, függetlenül a beváltott termékek mennyiségétől, 4 € (+ adók) kerülnek felszámításra. Ezenkívül, bizonyos termékek beváltása esetén rendelés különbözeti díjak (és adók) hozzáadódnak a rendeléshez (lásd a csatolt táblázatot) *.
  24. 24. Adók vonatkozhatnak a beváltási díjakra, pótdíjakra, a beváltott hűségpontokat tartalmazó rendelésekre és a hónap ingyenes bónusztermékére.
  25. 25. A Hűségpontok beváltásával hozzáadott termékek nem rendelkeznek LP értékkel, és nem vesznek részt a megszerzendő rangok kvalifikációjában.
  26. 26. 4Life Fortify™ csomag nem adható a Loyalty Program rendeléshez.
  27. 27. A meg nem erősített Loyalty Program rendelések nem számítanak be az Builder Bónusz program teljesített követelményének.
  28. 28. Partnereink és Kiemelt Ügyfeleink a www.4life.com weboldalon keresztül vagy a 4Life telefonos applikáció segítségével íratkozhatnak le a Loyalty Programról.
  29. 29. A Loyalty Program négy hónapos inaktivitását követően az előfizetés automatikusan deaktiválásra kerül anélkül, hogy ez az előnyök elvesztésével járna (lásd 5. pont).

*Beváltáskor egyes termékek LP értéke változhat.